Viorel Malusel, presedintele lui Apulum Alba Iulia, a declarat ca va achita azi jucatorilor sumele restante pentru luna noiembrie. "Voi discuta cu fiecare in parte despre datoriile pe care clubul le mai are fata de ei si in functie de cat au primit p
Viorel Malusel, presedintele lui Apulum Alba Iulia, a declarat ca va achita azi jucatorilor sumele restante pentru luna noiembrie. "Voi discuta cu fiecare in parte despre datoriile pe care clubul le mai are fata de ei si in functie de cat au primit pana acum si de contractele pe care le au cu Apulum, le voi achita banii pe luna noiembrie", a declarat ieri oficialul ardelenilor. Desi afirmase ca va incerca sa-l pastreze la Alba Iulia pe antrenorul secund Cristinel Pojar, Malusel si-a schimbat intentia si pare dispus sa-l lase pe acesta la Sportul Studentesc. "Sper sa rezolvam cumva acest "transfer", nu stiu cum, dar trebuie sa-l rezolvam. Poate presedintele Siman va mai scadea ceva din cei 35.000 de dolari pe care ii datoram pentru Aurelian Dumitru. Cert este ca din retur vom lucra fara Pojar", a concluzionat Malusel. In ciuda numeroaselor plecari de la echipa, ardelenii nu sufera la capitolul efectiv. Astfel, daca la prima sedinta de pregatire a lui Apulum, desfasurata luni dupa amiaza, au fost prezenti 40 de fotbalisti, antrenorii Alex Pelici si Marcel Rusu au avut ieri la antrenament 44 de jucatori. Ultimii care s-au alaturat lotului sunt Jercalau, D. Minea si Parva, precum si un alt sarb, liberoul Pavlovic. Tot azi sunt asteptati sa soseasca mijlocasul Itu, de la Inter Blaj, si un alt atacant provenit din Serbia, Zlatko Zebic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.