Peste 100 de oameni au fost raniti usor in urma unui cutremur care a avut loc, luni seara, in regiunea Agh Ghala, in nord-estul Iranului, a declarat un responsabil al Biroului pentru Catastrofe Naturale din regiune. Seismul s-a produs la ora locala 2
Peste 100 de oameni au fost raniti usor in urma unui cutremur care a avut loc, luni seara, in regiunea Agh Ghala, in nord-estul Iranului, a declarat un responsabil al Biroului pentru Catastrofe Naturale din regiune. Seismul s-a produs la ora locala 22.16, a durat sapte secunde si a fost urmat de doua replici de mica intensitate. Cu cateva minute mai devreme, un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs in orasul Jiroft (sud), fara a se solda cu victime. Alte doua cutremure, cu magnitudinea de 5,1 respectiv 4,7 grade pe scara Richter s-au produs, in noaptea de luni spre marti, in sud-vestul Turciei, iar o persoana a fost usor ranita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.