Daca in 2004 multe dintre cuplurile show-biz-ului autohton au hotarat sa-si spuna ''Adio!", noul an pare sa fie unul al implinirilor sentimentale, avand in vedere inghesuiala din fata altarului care se anunta in 2005.

Maria Marinescu s

Daca in 2004 multe dintre cuplurile show-biz-ului autohton au hotarat sa-si spuna ''Adio!", noul an pare sa fie unul al implinirilor sentimentale, avand in vedere inghesuiala din fata altarului care se anunta in 2005.

Maria Marinescu si Cristi Chivu
Ea creatoare de moda, el autorul unor goluri care l-au transformat in idolul microbistilor din Romania si-au intalnit privirile intr-o seara, intr-un restaurant cu specific japonez din Capitala.
A fost dragoste la prima vedere! Au inceput sa ia masa in cluburi, sa mearga la film impreuna.
Desi el juca la Roma, iar ea facea rochii in Bucuresti, distanta nu i-a despartit. Ba din contra! Dupa o relatie de aproape sase luni, cei doi au hotarat sa-si uneasca destinele in vara lui 2005. Ca o ironie a sortii, fosta iubita a fotbalistului, moderatoarea Andreea Raicu, a devenit imaginea unei creme antirid. Probabil, suferinta a inceput sa lase urme adanci.

Miki si Razvan
S-au cunoscut in urma cu doi ani si jumatate la Roton. S-au placut din prima clipa, desi el era insurat, iar ea trecuse printr-un divort. Iubirea a invins, iar Miki si Razvan au hotarat ca le e mai bine impreuna decat separati.
In curand cele doua jumatati vor deveni un intreg. Si asta pentru ca fosta componenta a trupei Kapital si impresarul trupei Sistem au hotarat sa-si legalizeze relatia. Chiar daca nu au stabilit inca data, Miki stie ca va purta o creatie a designerului ei preferat, Brandusa Kasek. O rochie clasica, lunga, dar nu alba.

Sorina si Nicolae Guta
Nicolae Guta a hotarat sa se casatoreasca cu Sorina, care-i este partenera de scena si de viata de ani buni. Cei doi s-au ''descoperit'' in urma cu sapte ani, cand au inceput o colaborare pe plan profesional. Desi manelistul a fost, la inceput, mai sceptic in ceea ce priveste reusita acestei relatii, in prezent, el spune ca ar renunta la tot pentru dragostea Sorinei.

Uni-k si Bebe
Cristina Darha e decisa sa fie unica si in fata altarului, atunci cand se va casatori cu Bebe, barbatul care i-a indreptat primii pasi spre muzica. Studenta la ASE, in anul patru, cantareata a renuntat sa mai fie blonda la National TV, tocmai pentru a fi cat mai aproape de cel care ii impartaseste sentimentele.
Lili Sandu si Bogdan Stelea
Lili si faimosul portar isi vor invita prietenii la nunta in luna mai. Pentru a respecta traditia, Bogdan a cerut-o in casatorie pe bruneta cantareata chiar de la parintii ei. Bogdan si Lili sunt impreuna de patru ani. Pentru a fi alaturi de actuala lui logodnica, Stelea a divortat in urma cu trei ani de Dana, cu care are si un baietel de 13 ani.

Elena si Doru
Elena, cea mai veche componenta a trupei #ORA, se marita in primavara. Alesul este nimeni altul decat Doru, barbatul alaturi de care solista traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut in urma cu trei ani, cand el i-a devenit impresar. Ea venea dupa o relatie de sapte ani, el dupa o casnicie ratata.
Diana Lascarescu si Peter Imre
Un alt cuplu care se indreapta in acest an spre altar este format din stirista Diana Lascarescu si omul de afaceri Peter Imre. Desi ce doi amorezi nu neaga ca se vor casatori in acest an, ei vor sa pastreze secreta data nuntii. Dupa o casnicie ratata, vedeta TVR isi doreste cu ardoare un copil.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.