Considerand nesatisfacatoare decizia judecatoreasca prin care, dupa divort, i-a fost incredintat copilul, o constanteanca a decis sa-si pedepseasca ex-sotul, inscenand rapirea propriului fiu din casa acestuia. Pentru a-si duce la capat planul diaboli
Considerand nesatisfacatoare decizia judecatoreasca prin care, dupa divort, i-a fost incredintat copilul, o constanteanca a decis sa-si pedepseasca ex-sotul, inscenand rapirea propriului fiu din casa acestuia. Pentru a-si duce la capat planul diabolic, femeia a apelat
la un grup de recuperatori, fara a se gandi la spaima la care-si supune odrasla.
Politistii Postului Lipnita din Constanta au fost sesizati sambata, de un barbat, ca in noaptea precedenta mai multe persoane necunoscute i-au rapit fiul de sapte ani, dupa ce au patruns in locuinta sa si l-au batut pe el si pe concubina lui, ne-a informat ieri Inspectoratul Judetean de Politie Constanta.
Din primele verificari, anchetatorii constanteni au stabilit ca la locuinta tatalui au ajuns, in jurul orei 3,00, sapte persoane din judetul Calarasi insotite de fosta lui sotie, mama baiatului, Magdalena Florentina Apostol. O data ajunsi la locul unde se afla copilul ei, femeia le-a aratat "recuperatorilor" modul prin care pot patrunde in casa. Patru dintre acestia, condusi de Gheorghita Bujor (36 de ani), au intrat inarmati cu bate si topoare, avand fetele acoperite, si au taiat legatura telefonica si alimentarea cu energie electrica. Dupa ce au gasit incaperea in care dormeau tatal baiatului si concubina lui, cei patru i-au luat la bataie, intrebandu-i unde se afla copilul. Dupa ce au luat copilul, cei patru batausi l-au incredintat mamei si s-au intors in municipiul Calarasi, la adresa unde locuieste fara documente legale Gheorghita Bujor.
Cateva ore mai tarziu, politistii s-au dus in Calarasi si, cu ajutorul mamei copilului, au reusit sa-l recupereze.

A angajat recuperatori
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, subcomisarul Catalin Popescu, copilul a fost incredintat bunicilor materni, desi, potrivit unei decizii judecatoresti, in urma divortului, acesta ii fusese incredintat mamei spre crestere, tatal avand doar dreptul de a-l vizita.
"Se pare ca, vrand sa-l discrediteze, o data ce minorul a fost rapit in timp ce se afla in vizita la tatal lui, mama copilului a apelat la acest grup de recuperatori.
Probabil voia sa-i determine pe judecatori sa-i ridice dreptul la vizitare.
Nu stim de ce a recurs la un astfel de gest, avand in vedere ca insusi mama l-a incredintat pe copil tatalui, in urma cu sapte zile.
In momentul de fata, politistii constanteni continua cercetarile pentru a stabili gradul de vinovatie al fiecaruia, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare recuperarii victimelor, se va face incadrarea penala pentru autori", a mai spus subcomisarul Catalin Popescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.