Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a ratat promovarea in prima divizie a Campionatului Mondial pentru tineret "Under 20", dupa ce s-a clasat pe locul secund in turneul gazduit pana duminica seara de patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capita
Reprezentativa de hochei pe gheata a Romaniei a ratat promovarea in prima divizie a Campionatului Mondial pentru tineret "Under 20", dupa ce s-a clasat pe locul secund in turneul gazduit pana duminica seara de patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala. Dupa evolutia catastrofala din meciul cu China, cand au suferit si singura infrangere din grupa, cu 2-4, tricolorii antrenati de Tamas Gyorgypal s-au trezit din pumni dar nu au reusit sa treaca de favorita intrecerii, Japonia, terminand ultima disputa nedecis, scor 1-1 (0-1, 0-0, 1-0), golul echipei noastre fiind inscris de Tivadar Petres. In urma acestui meci egal, coroborat cu ultimele rezultate inregistrate duminica, Lituania - China 1-6 si Olanda - Serbia&Muntenegru 13-0, Japonia s-a clasat pe primul loc si a promovat in prima Divizie, in vreme ce Lituania a ocupat ultima pozitie si a retrogradat in Divizia a III-a. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.