Legendarul solist britanic Rod Stewart a implinit ieri 60 de ani. Faptul ca pana de curand albumul sau "American Songbook" s-a aflat in fruntea topurilor americane iar concertele sale au avut in vara anului trecut un succes de proportii demonstreaza
Legendarul solist britanic Rod Stewart a implinit ieri 60 de ani. Faptul ca pana de curand albumul sau "American Songbook" s-a aflat in fruntea topurilor americane iar concertele sale au avut in vara anului trecut un succes de proportii demonstreaza ca starul este pe deplin in forma si ca nu ia in calcul o eventuala retragere din viata artistica. Cariera muzicala si-a inceput-o alaturi de formatia The Faces, pentru ca apoi s-o ia pe cont propriu, devenind cunoscut si datorita costumatiei de scena mai putin obisnuita. Pe parcursul anilor '70 si '80, reputatia de devorator de femei a fost in continua crestere. Printre cele mai celebre legaturi ale sale s-a numarat cea cu fosta fata Bond Britt Ekland, care avea deja la activ o casnicie ratata cu Peter Sellers. Dupa Ekland, Rod Stewart s-a casatorit cu Alana Hamilton, care i-a adus pe lume doi copii. Au divortat in 1984 iar in 1991, Stewart s-a insurat cu top modelul neo-zeelandez Rachel Hunter. Si acest mariaj insa, in timpul caruia solistului i s-au mai nascut alti doi copii, s-a destramat dupa numai opt ani.
Petrecaretul si instabilul star pop, ale carui albume "Atlantic Crossing", "Blondes Have More Fun", "Footloose and Fancy Free" si "A Night On The Town", scoase in anii '70-'80, sunt considerate clasice, a fost vazut la scurt timp in compania unui alt model de succes, Kimberly Conrad. De patru ani insa, Stewart are o relatie cat se poate de serioasa, dupa cum precizeaza presa britanica, cu modelul Penny Lancaster, alaturi de care se afiseaza cu regularitate la petreceri si premiere. In ultimii anii, cariera solistului, intrata la un moment dat pe o panta descendenta, s-a revigorat simtitor datorita unor albume de succes, prezentei sale pe scena in concerte, dar si vietii sale private, sursa permanenta de subiecte pentru ziarele de scandal. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.