Selectionerul Victor Piturca a declarat, ieri, la Casa Fotbalului, ca fostii internationali Gheorghe Popescu si Ionut Lupescu nu ar fi solutii mai bune decat Mircea Sandu pentru conducerea Federatiei Romane de Fotbal. "Pentru mine personal nu exista
Selectionerul Victor Piturca a declarat, ieri, la Casa Fotbalului, ca fostii internationali Gheorghe Popescu si Ionut Lupescu nu ar fi solutii mai bune decat Mircea Sandu pentru conducerea Federatiei Romane de Fotbal. "Pentru mine personal nu exista un scandal intre fostii componenti ai nationalei. Este opinia lor, insa eu le recomand tuturor sa munceasca acolo unde sunt, asa este normal. Presedintele FRF munceste in fiecare zi, incearca sa-si faca meseria. Nu cred ca Ionut Lupescu sau Gica Popescu ar fi solutii mai bune decat Mircea Sandu, care este un presedinte cu mare experienta si care a facut multe pentru fotbalul romanesc, in ciuda lucrurilor negative care sunt scoase in fata", a precizat Piturca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.