Toader Gaureanu, fost administrator al Rafo Onesti, si Constantin Margarit, fost administrator al companiei VGB, au incercat in noaptea de duminica spre luni sa paraseasca tara si au fost retinuti la frontiera. Cei doi erau dati in consemn la frontie
Toader Gaureanu, fost administrator al Rafo Onesti, si Constantin Margarit, fost administrator al companiei VGB, au incercat in noaptea de duminica spre luni sa paraseasca tara si au fost retinuti la frontiera. Cei doi erau dati in consemn la frontiera inca de acum un an de catre procurorii Directiei de Combatere a Crimei Organizate si a Terorismului a Parchetului General.
Fost administrator al Rafo, Toader Gaureanu a fost cel care a indeplinit si functia de director general al societatii, cat timp patron a fost Corneliu Iacobov.
Cu numai cateva zile in urma, acesta se declarase dispus sa rapunda chiar si cu averea pentru deciziile luate cat timp a condus rafinaria, pentru ca nu se stia vinovat cu nimic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.