Semifondista Maria Cioncan, medaliata cu bronz in proba de 1500 de metri la JO de la Atena, a fost legitimata, ieri, de puternica grupare CSM-PAB Arad dupa mai multe saptamani de negocieri. Astfel, clubul patronat de omul de afaceri Sandu Ion i-a adu
Semifondista Maria Cioncan, medaliata cu bronz in proba de 1500 de metri la JO de la Atena, a fost legitimata, ieri, de puternica grupare CSM-PAB Arad dupa mai multe saptamani de negocieri. Astfel, clubul patronat de omul de afaceri Sandu Ion i-a adunat pe toti cei trei atleti romani medaliati olimpici la Atena, Maria Cioncan urmand sa fie colega cu sprintera Ionela Tarlea-Manolache si triplusaltistul Marian Oprea. Conform contractului, Cioncan va alerga pentru CSM-PAB Arad in urmatorii patru ani (n.n. - atleta mai este legitimata si la Siderurgica Hunedoara), antrenorul Stefan Beregszaszy declarand ca este cea mai buna optiune pentru eleva sa in vederea noului ciclu olimpic. Dupa perfectarea actelor, presedintele de onoare al gruparii aradene, Sandu Ion, a declarat optimist: "Ne bucuram ca Maria a acceptat sa vina in familia clubului nostru si ne dorim ca acum, cand numarul atletilor de valoare s-a inmultit, sa fie la fel si cu performantele. Obiectivul nostru principal este ca la JO de la Beijing sa obtinem cel putin doua medalii." (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.