Reunirea fotbalistilor de la Apulum Alba Iulia a coincis cu aniversarea zilei de nastere a antrenorului principal, Alexandru Pelici, cel mai tanar tehnician din Divizia A, care a implinit ieri 31 de ani. Aflata intr-o situatie financiara precara, rev
Reunirea fotbalistilor de la Apulum Alba Iulia a coincis cu aniversarea zilei de nastere a antrenorului principal, Alexandru Pelici, cel mai tanar tehnician din Divizia A, care a implinit ieri 31 de ani. Aflata intr-o situatie financiara precara, revelatia campionatului trecut are acum drept obiectiv evitarea retrogradarii, "o misiune dificila, dar nu imposibila", dupa cum considera Pelici. La primul antrenament din acest an au fost prezenti 40 de jucatori, din care 15 sunt in probe, printre acestia din urma regasindu-se si trei sarbi si doi egipteni. Fata de turul campionatului, in lot nu se mai regasesc T. Moldovan, transferat la Dinamo, capitanul Paleacu, care a optat pentru "Poli" AEK, Bumb, plecat la Gloria Bistrita, si D. Miclea, care a ales o echipa din Ungaria. Si antrenorul secund, Cristinel Pojar a plecat la Sportul Studentesc. La antrenament a fost prezent portarul Mihai Minca, de a carui soarta s-au interesat atat echipe de top din Romania, printre care Steaua, cat si francezii de la Paris Saint Germain. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.