UDMR considera ca un regulament de functionare a coalitiei de guvernare ar duce la evitarea situatiei create in ultimele zile de PUR. Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat ca saluta decizia PUR de a ramane la guvernare,
UDMR considera ca un regulament de functionare a coalitiei de guvernare ar duce la evitarea situatiei create in ultimele zile de PUR. Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat ca saluta decizia PUR de a ramane la guvernare, dar a spus ca umanistii ar fi trebuit sa-si pastreze prefecturile ce
le-au fost repartizate.
Borbely a afirmat, citat de Mediafax, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost partidul condus de Dan Voiculescu ar putea fi evitate in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare. Borbely a spus ca se lucreaza la un astfel de regulament cu care spera ca va fi de acord si PUR.
"Daca vom avea un regulament de functionare a coalitiei, atunci nu vom avea scapari sau momente dificile.
Exista un prim proiect la care lucram si eu tin foarte mult la el fiindca am avut o perioada intre 1996 si 2000 in care au fost deficiente in acest sens", a declarat Laszlo Borbely.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.