Umanistii au renuntat in final sa mai numeasca prefecti, pentru a aplana conflictul punctat de presedintele Traian Basescu, care a cerut incheierea negocierilor "penibile" pe tema prefecturilor, sub amenintarea scoaterii PUR de le guvernare. Dar nu a
Umanistii au renuntat in final sa mai numeasca prefecti, pentru a aplana conflictul punctat de presedintele Traian Basescu, care a cerut incheierea negocierilor "penibile" pe tema prefecturilor, sub amenintarea scoaterii PUR de le guvernare. Dar nu au cedat in fata tuturor solicitarilor sefului statului. in acest context, presedintele PUR, Dan Voiculescu (foto), sustine ca umanistii nu vor semna nici un protocol de colaborare cu Alianta D.A., negand astfel existenta unui protocol de colaborare politica completa, mentionat de ministrul de stat Adriean Videanu. Respectivul protocol ar schimba intelegerile pe care umanistii le-au facut deja pe plan local, intelegeri care nemultumesc coalitia de guvernare. De la alegerile locale din vara lui 2004, umanistii au colaborari batute in cuie cu PSD si cu PRM, la nivelul consiliilor locale si judetene, fapt care nemultumeste partenerii de guvernare.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.