Noul prefect al Capitalei, Silvian Ionescu, a depus, sambata, juramantul de investitura, la ceremonie participand colegi din partid, consilieri municipali, primari si directori din Primaria Capitalei. Silvian Ionescu a spus ca, in noua sa functie, va
Noul prefect al Capitalei, Silvian Ionescu, a depus, sambata, juramantul de investitura, la ceremonie participand colegi din partid, consilieri municipali, primari si directori din Primaria Capitalei. Silvian Ionescu a spus ca, in noua sa functie, va face "tot ce sta in puterile sale" pentru ca programul de guvernare al Aliantei PNL-PD sa se aplice "ad literam si la timp", promitand, totodata, ca va conduce o Prefectura "impartiala, obiectiva si transparenta".
El a precizat ca primul obiectiv este organizarea alegerilor locale din aprilie pentru postul de primar general ramas vacant dupa ce Traian Basescu a fost ales presedintele Romaniei.
Silvian Ionescu a infirmat informatiile potrivit carora ar fi facut politie politica, dar a recunoscut ca a lucrat ca ofiter in cadrul Departamentului Informatii Externe al Ministerului de Interne.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.