Paul Newman a scapat nevatamat, sambata, dintr-un accident, in timp ce testa o masina de cursa pe circuitul din Daytona Beach, in Florida, informeaza site-ul matin. Actorul american, de 79 de ani, testa un prototip de masina sport cand vehiculul a in
Paul Newman a scapat nevatamat, sambata, dintr-un accident, in timp ce testa o masina de cursa pe circuitul din Daytona Beach, in Florida, informeaza site-ul matin. Actorul american, de 79 de ani, testa un prototip de masina sport cand vehiculul a inceput sa se invarteasca pe pista fara sa loveasca nimic, a explicat Adam Saal, purtatoare de cuvant a curselor Grand American Series. Insa masina a luat foc atunci cand Newman a incercat sa o porneasca din nou. Incendiul a cuprins motorul si actorul a iesit imediat. Newman a fost condus la centrul medical al circuitului de unde a plecat dupa un examen rapid.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.