Sambata agitata la Parchetul General. Capii clanului Camatarilor au fost adusi in fata procurorilor care le-au prezentat un nou dosar de urmarire penala. Este pentru prima oara de la arestarile spectaculoase petrecute de-a lungul anului trecut cand I
Sambata agitata la Parchetul General. Capii clanului Camatarilor au fost adusi in fata procurorilor care le-au prezentat un nou dosar de urmarire penala. Este pentru prima oara de la arestarile spectaculoase petrecute de-a lungul anului trecut cand Ion Balint zis Nutu Camataru este acuzat oficial intr-un dosar penal. Fost luptator in "legiunea straina", Nutu este acuzat de inselaciune, santaj si lipsire de libertate. Alaturi de el vor mai fi trimisi in judecata fratele mai mic, Sile Camataru, "locotenentii" Silviu Dudita zis "Fluturica" si Stan Sile, precum si omul care i-a turnat pe Camatari, Gheorghe Cristian zis "Masca".
La Parchet si-a facut aparitia si finul lui Nutu, Vali Vijelie. Acuzat de marturie mincinoasa in dosar, cand l-a acoperit pe Sile in noaptea comiterii talhariei asupra omului de afaceri israelian Shaul Peleg, manelistul i-a povestit nasului cum mai stau lucrurile pe "afara" si i-a cantat "La multi ani" pentru ziua de Sfantul Ion. Cu acceptul procurorilor, Vali Vijelie va merge in cursul zilei de azi sa-si viziteze nasul in arestul DCP.
inainte sa intre in duba "mascatilor", Nutu a spus ca o data cu schimbarea puterii va fi pus in libertate deoarece toate acuzatiile la adresa clanului au fost dirijate politic. Mama celor doi interlopi, Mimi Camatareasa, le-a aratat ziaristilor prezenti la Parchet operatiile suferite in ultimele luni din cauza procurorilor care nu ii lasa familia in pace.
Este cel de-al saptelea dosar finalizat de procurori cu privire la clanul Camatarilor, in celelalte sase fiind "prinsi" toti membrii marcanti ai familiei: Sile, fratii vitregi Angelica si Costelus, dar si mama celor patru, Smaranda Stoica. Ei au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, santaj, lipsire de libertate si proxenetism. Din grup se evidentiaza Sile Camataru, singurul membru al clanului mafiot care este acuzat si de talharie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.