Compania Dafora, cu activitati in domeniul forajului petrolier si constructiilor, intentioneaza sa contracteze credite ipotecare in valoare totala de 11 milioane euro, pe o perioada de zece ani, pentru constructia a doua cartiere rezidentiale amplasa
Compania Dafora, cu activitati in domeniul forajului petrolier si constructiilor, intentioneaza sa contracteze credite ipotecare in valoare totala de 11 milioane euro, pe o perioada de zece ani, pentru constructia a doua cartiere rezidentiale amplasate in orasele Sibiu si Medias, transmite Mediafax. Potrivit unui anunt al firmei transmis, vinerea trecuta, bursei Rasdaq, opt milioane de euro reprezinta finantarea care va fi contractata pentru investitia din Sibiu. Dafora intentioneaza sa imprumute alte trei milioane de euro pentru constructia cartierului rezidential din Medias. Actionarii societatii sunt convocati, la sfarsitul lunii ianuarie, pentru a aproba angajarea unor credite in valoare totala de peste 13 milioane euro. Potrivit datelor companiei, complexul rezidential Venus, care urmeaza sa fie construit in zona Gloria din Medias, va include 47 de case la cheie. Locuintele vor fi individuale, cu suprafete intre 100 si 200 metri patrati si terenul aferent de 400-600 metri patrati, iar pretul variaza intre 45.000 si 80.000 euro. Oferta de creditare propusa de societate prevede termene de rambursare de 15-25 ani, cu un avans minim de 25 la suta din valoarea imobilului.
Pentru finalizarea unui bloc de locuinte din Sibiu, actionarii societatii ar putea aproba un al treilea credit ipotecar, cu o valoare totala de un milion de euro, in timp ce achizitionarea unei instalatii de foraj va necesita un imprumut de 1,3 milioane euro.
Pe ordinea de zi a Adunarii Generale este inclusa si aprobarea extinderii unei linii de credit la valoarea de 400.000 de euro, pentru cheltuielile de productie, precum si vanzarea a doua imobile situate in Medias, respectiv, Sighisoara. Compania a functionat pana in anul 1995 ca sucursala a Societatii Nationale de Gaz Medias, devenind societate privata in anul 1998. Dafora realizeaza servicii de foraj in domeniul industriei de petrol si gaze, printre clienti numarandu- se companiile Romgaz, Wintershall si Amromco.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.