Unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood - Brad Pitt si Jennifer Aniston - a devenit istorie pentru ca dorinta lui de a avea copii a fost refuzata categoric de sotie. Un apropiat al celor doi a afirmat ca Aniston nu vrea sa faca un copi
Unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood - Brad Pitt si Jennifer Aniston - a devenit istorie pentru ca dorinta lui de a avea copii a fost refuzata categoric de sotie. Un apropiat al celor doi a afirmat ca Aniston nu vrea sa faca un copil de teama modificarilor care ar putea interveni asupra corpului ei si pentru ca doreste sa-si continue cariera. "Motivul este legat de copii. Ea nu doreste copii acum, el da", a declarat sursa citata, subliniind ca, desi cei doi actori s-au despartit, ei inca se mai iubesc. Pitt si Aniston au luat decizia de a se desparti dupa un mariaj care a durat aproape cinci ani. Cei doi au ajuns la aceasta concluzie in timpul vacantei pe care si-au petrecut-o intr-o insula din Caraibe, in compania cuplului David Arquette si Courteney Cox.
O sursa din industria filmului sustine ca Pitt s-ar fi indragostit de Angelina Jolie si ca ar fi petrecut ore intregi in rulota acesteia, pentru a se juca cu Madox, fiul de trei ani al actritei. Conform aceleiasi surse, Brad ar fi anuntat-o pe Jolie ca vrea sa se desparta de Jennifer Aniston, iar Angelina l-ar fi sfatuit sa nu faca acest lucru. PBrad si Angelina s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului "Mr. and Mrs. Smith".Brad, in varsta de 41 de ani, si Jennifer, de 35 de ani, sunt impreuna din 1998, iar in 2000 au facut o nunta de un milion de dolari.
Dupa separare, Brad Pitt s-a mutat din casa in care a locuit cu Jennifer, in Beverly Hills, si a carei valoare este estimata la 13,5 milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.