Nici fostul sot, Tom Cruise, nici cea mai buna prietena, Naomi Watts, nu aproba relatia lui Nicole Kidman cu producatorul american de film Steve Bing, transmite site-ul Ananova. Kidman a fost vazuta in public cu Bing inca din noiembrie 2004, in ciuda
Nici fostul sot, Tom Cruise, nici cea mai buna prietena, Naomi Watts, nu aproba relatia lui Nicole Kidman cu producatorul american de film Steve Bing, transmite site-ul Ananova. Kidman a fost vazuta in public cu Bing inca din noiembrie 2004, in ciuda reputatiei proaste pe care a capatat-o acesta dupa ce si-a umilit public o fosta iubita.
In 2001, Bing a negat ca ar fi tatal copilului lui Elizabeth Hurley, sustinand ca aceasta s-a intalnit si cu alti barbati in timp ce oficial avea o relatie cu el. Un test ADN a dovedit insa ca Bing era tatal copilului lui Hurley, care a refuzat sa primeasca pensie alimentara de la el. Gurile rele spun ca Hurley nu a fost unica femeie cu care Bing nu a fost tocmai cavaler. Potrivit presei mondene americane, Watts, Cruise si ceilalti prieteni ai lui Kidman au avertizat-o sa fie atenta, mai ales ca aceasta declara de curand ca isi doreste inca un copil. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.