Consiliul Judetean Brasov a promis recent alocarea sumei de 20.000 de euro pentru organizarea intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Belarus, care se va desfasura in orasul de la poalele Tampei, in perioada 4-6 martie, in cadrul turului inaugural
Consiliul Judetean Brasov a promis recent alocarea sumei de 20.000 de euro pentru organizarea intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Belarus, care se va desfasura in orasul de la poalele Tampei, in perioada 4-6 martie, in cadrul turului inaugural al Grupei Mondiale. Dupa ce au primit cateva derogari organizatorice din partea inspectorului ITF, Justine Albert, pentru ca meciul sa se poata desfasura in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi", directorul general al FR Tenis, Dumitru Haradau, a anuntat ca s-a stabilit ca, pe durata intalniri, sportivii sa locuiasca la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov, in vreme ce oficialii vor fi cazati la Hotelul Ruia. Totodata, Dumitru Haradau a mai declarat pentru Mediafax ca jumatate din capacitatea salii (n.n. - 2.000 de locuri) va fi rezervata invitatilor si VIP-urilor. "Vrem ca studentii si elevii sa plateasca o suma mai mica pentru bilete. Oricum, vor fi doar in jur de 1000 de locuri disponibile, deoarece restul vor fi invitatii si rezervari pentru VIP-uri", a spus Haradau, care a adaugat ca pretul biletelor nu a fost inca stabilit de organizatori. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.