Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a castigat si ultimul meci din grupa D a preliminariilor continentale, spulberand selectionata Rusiei, cu scorul de 3-0, intr-o intalnire gazduita joi seara de Sala Sporturilor din Buzau. Chiar daca a evolu
Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a castigat si ultimul meci din grupa D a preliminariilor continentale, spulberand selectionata Rusiei, cu scorul de 3-0, intr-o intalnire gazduita joi seara de Sala Sporturilor din Buzau. Chiar daca a evoluat fara Mihaela Steff, accidentata in timpul pregatirilor, Romania a obtinut victoria destul de repede, elevele antrenorului Viorel Filimon fiind aclamate la scena deschisa de fanii buzoieni. Dupa ce Otilia Badescu s-a impus destul de greu in fata Svetlanei Ganina, cu 3-1, tanara speranta Elisabeta Samara a reusit sa-si treaca in cont un succes extrem de muncit impotriva Irinei Kotikina, de care a trecut cu 3-2, conturile fiind inchise de Adriana Nastase-Zamfir, care a invins-o cu 3-1 pe Natalia Bosakova. "Este o victorie importanta pentru ca suntem acolo pe tabloul principal si cresc sansele pentru o medalie. Multumim publicului pentru ca a fost alaturi de noi", a declarat imediat dupa meci "veterana" Otilia Badescu. In urma acestei noi victorii, Romania a terminat faza preliminara fara sa cunoasca gustul infrangerii, obtinand de pe prima pozitie calificarea la Europenele de la Aarhus, programate sa se desfasoare la finele lunii martie. Conform criteriilor forului european, Romania va fi desemnata cap de serie, urmand sa fie avantajata la tragerea la sorti a meciurilor din turneul final. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.