In ceea ce priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie pe aceasta tema cu premierul Calin Popescu Tariceanu an cursul zilei de luni. Referitor la posib

In ceea ce priveste posibilitatea de a detine alte posturi in administratia locala, presedintele PUR, Dan Voiculescu, a afirmat ca va avea o discutie pe aceasta tema cu premierul Calin Popescu Tariceanu an cursul zilei de luni.

Referitor la posibilitatea inlocuirii presedintilor celor doua Camere, Voiculescu a aratat ca PUR a dat o data un vot n Parlament, cand au fost alesi acestia.

Potrivit liderului umanist, PUR este un partid responsabil, care nu-si poate retrage votul decat in masura an care apar ""elemente majore"", care ar pune in alta lumina persoanele respective, cum ar fi cazuri de anchete sau comportamente care ar fi ""o frana"" in desfasurarea lucrarilor celor doua Camere. (Mediafax)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.