Un juriu special format din reprezentanti ai companiei Yahoo! a premiat cele mai bune site-uri prezente la ora actuala in retea. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, la categoria Ciudatenii a castigat site-ul www.uglycars.co.uk, despre
Un juriu special format din reprezentanti ai companiei Yahoo! a premiat cele mai bune site-uri prezente la ora actuala in retea. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, la categoria Ciudatenii a castigat site-ul www.uglycars.co.uk, despre cele mai urate masini prezente pe strazile din Marea Britanie. La categoria Inovatii, castigator a fost declarat site-ul www.bl.uk/collections, site unde British Library din Londra permite pasionatilor de lectura sa frunzareasca paginile pretioaselor sale manuscripte. La categoria Animale a fost premiat site-ul www.koko.org, despre o gorila care a invatat sa vorebasca prin semne, in timp ce la categoria Divertisment, premiul a revenit site-ului www.weebls-stuff.com ce contine felicitari, desene animate si jocuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.