Germanul Otto Rehhagel a fost ales cel mai bun selectioner al anul 2004, potrivit unui clasament dat publicitatii joi de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). Rehhagel (66 de ani), care a castigat Campionatul Europea
Germanul Otto Rehhagel a fost ales cel mai bun selectioner al anul 2004, potrivit unui clasament dat publicitatii joi de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS). Rehhagel (66 de ani), care a castigat Campionatul European de fotbal cu nationala Greciei, a primit cele mai multe voturi, 261. Antrenorul german i-a devansat, astfel, pe argentinianul Marcelo Alberto Bielsa, care a castigat cu Argentina turneul olimpic de la Atena, si pe brazilianul Luiz Felipe Scolari, care a condus nationala Portugaliei pana in finala Euro-2004. Karel Bruckner, selectionerul Cehiei, adversara Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2006, a ocupat locul patru in acest clasament, in timp ce tehnicianul Angliei, suedezul Sven Goran Eriksson a ocupat locul 8. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.