Teatrul de Opereta "Ion Dacian" intentioneaza sa organizeze, in luna februarie, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, un spectacol de strangere de fonduri pentru refacerea salii afectate de incendiu. Spectacolul va avea loc intr-o zi de lu
Teatrul de Opereta "Ion Dacian" intentioneaza sa organizeze, in luna februarie, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, un spectacol de strangere de fonduri pentru refacerea salii afectate de incendiu. Spectacolul va avea loc intr-o zi de luni, dar data exacta nu a fost inca stabilita. Artistii Operetei vor prezenta "Liliacul" de Johann Strauss sau "Tara surasului" de Franz Lehar. Cele doua spectacole sunt piese de rezistenta ale repertoriului actual, datorita directiei de scena (apartinand lui Nicolae Ciubuc in primul caz si lui George Zaharescu in cel de-al doilea caz) si distributiei, din care face parte si tenorul Alfredo Pascu, vedeta teatrului in acest moment. Directorul Amza Saceanu spune ca in ultimele zile s-a manifestat o solidaritate impresionanta in lumea teatrala. Opera Nationala a donat o cortina de scena intrucat cea a Operetei a ars complet in incendiu, iar Nationalul bucurestean si Teatrul "Ion Creanga" s-au oferit sa gazduiasca temporar reprezentatii ale Teatrului "Ion Dacian".

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.