2005 se anunta destul de aglomerat pentru vedetele din muzica romaneasca si nu numai, cateva dintre ele anuntand deja ca vor sa scoata mai multe CD-uri si videoclipuri.

Vali Craciunescu - cinci videoclipuri
Acordeonistul Vali Cr

2005 se anunta destul de aglomerat pentru vedetele din muzica romaneasca si nu numai, cateva dintre ele anuntand deja ca vor sa scoata mai multe CD-uri si videoclipuri.

Vali Craciunescu - cinci videoclipuri
Acordeonistul Vali Craciunescu si-a propus ca, anul acesta, sa scoata nu mai putin de cinci videoclipuri pentru piesele de pe primul sau album solo care se va numi Soc si va contine mai multe parodii dupa hituri internationale consacrate interpretate de Craciunescu. Solistul si-a petrecut Revelionul la Ramnicu Valcea unde a sustinut doua recitaluri pentru prietenii apropiati. Vali a sarbatorit venirea noului an cu petarde si artificii si a fost chiar la un pas de a arunca in aer masinile valcenilor.

Animal X lucreaza la un nou proiect
Baietii de la Animal X se refac dupa lansarea albumului Fun Raptor, care a avut loc la sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut. Dupa recitalul sustinut de Revelion in Piata Universitatii, Hiena, Soparla si Vierme petrec o scurta perioada la munte, pentru a schia.
Insa doar Hiena, cel mai in varsta dintre componentii trupei, se descurca bine pe partie, in timp ce Vierme si Soparla sunt nevoiti sa ia lectii de la acesta. Departe de ochii lumii, cei trei lucreaza la urmatorul proiect Animal X, videoclipul pentru cea de-a doua piesa de pe albumul Fun Raptor.

EDA a renuntat la dieta
Dupa ce a anuntat ca urmeaza un regim alimentar care a dat rezultate pentru Britney Spears, EDA a recunoscut ca a renuntat la acesta in noaptea de Revelion, ispita reprezentata de un tort cu frisca si fructe facut de mama sa fiind mult prea mare.
EDA a petrecut noaptea dintre ani cu familia, la Iasi, iar in prima zi din 2005 artista a renuntat la abuzurile alimentare si a preferat sa asculte muzica lui Sting si a Norei Johnes. Inca inainte de Craciun ea a hotarat ca anul acesta va lansa un nou album.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.