La recomandarea Uniunii Europene formulata in clauza de salvgardare, Ministerul Justitiei (MJ) a declansat procedurile pentru organizarea auditului independent al Strategiei Nationale Anticoruptie 2001-2004. Potrivit Ministerului Justitiei, acest au
La recomandarea Uniunii Europene formulata in clauza de salvgardare, Ministerul Justitiei (MJ) a declansat procedurile pentru organizarea auditului independent al Strategiei Nationale Anticoruptie 2001-2004. Potrivit Ministerului Justitiei, acest audit reprezinta o analiza de impact la nivel national a unui pachet legislativ, institutional si de politici publice in domeniul luptei impotriva coruptiei.
Pentru asigurarea caracterului profesionist si independent al auditului, MJ organizeaza o selectie de oferte, in baza OUG 60/2001, privind achizitiile publice, modificata si completata prin Legea 212/2002, pentru contractarea serviciilor unei companii private sau organizatii neguvernamentale. Societatea sau organizatia care va castiga va efectua in cursul lunii februarie acest audit. Pe baza rezultatului analizei se vor elabora propunerile de imbunatatire a Strategiei Nationale Anticoruptie si a Planului de Actiune aferent perioadei 2005-2007.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.