Sapte dintre personajele celebrului dosar "Cocaina pentru VIP-uri" raman in continuare in arest, dupa ce Tribunalul Bucuresti (TB) a respins, ieri, ca nefondate cererile de cercetare in stare de libertate. Este vorba despre Radu Eugen Nastase, Bogdan
Sapte dintre personajele celebrului dosar "Cocaina pentru VIP-uri" raman in continuare in arest, dupa ce Tribunalul Bucuresti (TB) a respins, ieri, ca nefondate cererile de cercetare in stare de libertate. Este vorba despre Radu Eugen Nastase, Bogdan Albu, Bogdan Alexandru Ionescu, Razvan Mircea Dimitriu, Ionut Adrian Stoica, Ion Leonardo Radu si Radu Padurean.
Termenul de fond al procesului a fost fixat pentru 19 ianuarie a.c. Acestia si alte doua persoane anchetate in stare de libertate au fost trimisi in fata instantei de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce au fost acuzati de trafic de droguri si detinere de stupefiante in vederea consumului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.