Cantaretul James Brown, in varsta de 71 de ani, a fost dat in judecata de o fosta angajata care pretinde ca a fost violata de acesta in anul 1988, informeaza BBC online. Jacque Hollander, in varsta de 48 de ani, care a lucrat la departamentul de PR a
Cantaretul James Brown, in varsta de 71 de ani, a fost dat in judecata de o fosta angajata care pretinde ca a fost violata de acesta in anul 1988, informeaza BBC online. Jacque Hollander, in varsta de 48 de ani, care a lucrat la departamentul de PR al cantaretului, cere despagubiri in valoare de 100 de milioane de dolari. Femeia pretinde ca Brown a agresat-o intr-o rulota, pe o autostrada din Carolina de Sud. El ar fi obligat-o sa se dezbrace amenintand-o cu o arma. Apoi, ar fi lovit-o cu capul de obiectele din rulota timp de cateva ore. Managerul legendei muzicii soul a spus ca acuzatiile lui Hollander sunt "absurde" si "nu merita nici un comentariu".
Femeia cere despagubiri dupa ce a fost diagnosticata cu o "dereglare neurologica", pretinzand ca aceasta este urmarea "violului si torturii". Plangerea, inaintata unei judecatorii din Illinois, este una civila, ceea ce inseamna ca Brown nu va fi acuzat penal. Purtatorul de cuvant al acuzatoarei, Paul Leech, a spus ca Hollander a incercat sa depuna o plangere penala, insa aceasta a fost respinsa. "Brown era foarte popular in acea perioada, iar ea se temea. Doar recent si-a adunat puterile pentru a-l infrunta", a spus Leech. Cantaretul s-a aflat in mai multe randuri in conflict cu legea, fiind acuzat, printre altele, de violenta domestica sau posesie ilegala de droguri si arme. Cantaretul, care a inregistrat in intreaga sa cariera peste 50 de albume, a fost operat de cancer de prostata, in decembrie. (D.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.