Presedintele american George W. Bush si sotia sa Laura au prezentat oficial la Casa Alba noul lor patruped, catelusa Miss Beazley, rasa Springer spaniel englezesc, informeaza Yahoo!News. "Este foarte draguta", a declarat Laura Bush, conducand-o pe Mi
Presedintele american George W. Bush si sotia sa Laura au prezentat oficial la Casa Alba noul lor patruped, catelusa Miss Beazley, rasa Springer spaniel englezesc, informeaza Yahoo!News. "Este foarte draguta", a declarat Laura Bush, conducand-o pe Miss Beazley pe pajistea din fata Casei Albe si in fata unui grup impresionant de fotografi si cameramani.
Laura a primit-o pe Miss Beazley de ziua ei din partea presedintelui. Catelusa este fiica unui frate vitreg al lui Barney, "primul caine" al Statelor Unite. "Nu te purta ca Barney", a strigat presedintele deoarece noul venit este foarte neastamparat. Miss Beazley se afla la Casa Alba din luna decembrie, dar a fost incredintata dresorilor cateva saptamani. Heidi, un Brak german al presedintelui Dwight Eisenhower, a fost nevoit sa paraseasca saloanele Casei Albe deoarece a murdarit carpeta din Biroul Oval.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.