Somnul in timpul programului de lucru e destul de raspandit printre angajatii romani. Dintr-un studiu realizat pe internet reiese faptul ca unul din patru romani doarme la serviciu. Compania Neogen a interogat peste 4.000 de romani daca au dormit vre
Somnul in timpul programului de lucru e destul de raspandit printre angajatii romani. Dintr-un studiu realizat pe internet reiese faptul ca unul din patru romani doarme la serviciu. Compania Neogen a interogat peste 4.000 de romani daca au dormit vreodata la serviciu. S-a constatat ca brasovenii si timisorenii sunt cei mai somnorosi. 38% din brasoveni au recunoscut ca au dormit la birou. Daca majoritatea persoanelor cu varste cuprinse intre 45-55 ani nu au avut probleme cu somnul la birou, pentru 24% din tinerii cu varste cuprinse intre 20-25 de ani a sta treji este o provocare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.