Un bucurestean inventiv a pus la cale spargerea magazinului Bucur Obor, reusind sa se furiseze in complex si sa ramana acolo peste noapte, profitand de neatentia personalului de paza. Se pare ca infractorul a copiat "la indigo" modul de operare folos
Un bucurestean inventiv a pus la cale spargerea magazinului Bucur Obor, reusind sa se furiseze in complex si sa ramana acolo peste noapte, profitand de neatentia personalului de paza. Se pare ca infractorul a copiat "la indigo" modul de operare folosit si la spargerea magazinului "Cocor", in urma cu cativa ani. Metoda folosita de hot a ajuns cunoscuta publicului dupa ce a fost folosita de scenaristul seriei de filme B.D. Costel Raducu Manea, de 42 de ani, a stat la inchisoare ani buni pentru talharie, violare de domiciliu si mai multe furturi. El a fost eliberat din penitenciar in noiembrie 2004, iar acum risca intre 2 si 12 ani de puscarie pentru furt in forma calificata. Comisarul-sef Eugen Galusca, seful Sectiei 8, ne-a declarat ca pentru prinderea infractorului, 20 de politisti, insotiti de un caine, au scotocit tot magazinul, autorul fiind depistat ascuns intr-un dulap din raionul de mobila.
Manea a patruns in Bucur Obor, marti seara, in jurul orei 20,00, si s-a furisat intr-un sifonier asteptand ca magazinul sa se inchida pentru a-si pune planul in aplicare. Laptop-uri, ceasuri, bijuterii si alte accesorii, toate i-au facut cu "ochiul", hotul dand spargeri la sase firme care isi desfasoara activitatea in complexul respectiv. Mai mult decat atat, Manea s-a intolit din cap pana-n picioare si a baut whisky pana ieri dimineata. Tot timpul el a sperat ca nu va prins si a asteptat deschiderea magazinului pentru a putea iesi din barlog si a se pierde in multime. Vanzatorii care au venit, ieri dimineata, la serviciu, au observat spargerile si au anuntat imediat Sectia 8. Cainele-politist a luat urma infractorului si l-a scos din ascunzatoare, dupa doua ore de cautari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.