Cabinetul Tariceanu nu a luat ieri in discutie subiectul prorogarii termenului privind intrarea in vigoare a taxei de drum (rovinieta), termen ce expira pe 15 ianuarie, desi un act normativ in acest sens se afla pe ordinea de zi. Guvernantii vor aste
Cabinetul Tariceanu nu a luat ieri in discutie subiectul prorogarii termenului privind intrarea in vigoare a taxei de drum (rovinieta), termen ce expira pe 15 ianuarie, desi un act normativ in acest sens se afla pe ordinea de zi. Guvernantii vor astepta luarea vreunei decizii pana marti, timp in care ministrul transporturilor, Gheorghe Dobre, va implementa un nou sistem de eliberare a acestora. "Vor intra in circuit peste 1600 de centre de eliberare (1400 la CEC, 200 Ardaf si 70 la benzinariile MOL) si se va reduce birocratia, adica rovinietele se vor putea ridica doar cu talonul masinii", ne-au precizat reprezentanti ai Biroului de Presa al Ministerului Transporturilor.
Potrivit acestora, daca pana marti sistemul de achizitionare a rovinietelor se va usura, probabil ca nu se va mai pune problema prorogarii termenului, neexistand obligativitatea achitarii taxei decat pentru cei care stiu ca vor pleca din localitatile de domiciliu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.