Ele sunt in vizor pentru mentinerea unui copil mai mic de sase ani pe un drum public sau intr-un spatiu destinat transportului in comun, ceea ce este o privare a dreptului la ingrijire corespunzatoare al copiilor. Organizatia umanitara Romeurope, ci
Ele sunt in vizor pentru mentinerea unui copil mai mic de sase ani pe un drum public sau intr-un spatiu destinat transportului in comun, ceea ce este o privare a dreptului la ingrijire corespunzatoare al copiilor.
Organizatia umanitara Romeurope, citata de Mediafax, sustine ca, in absenta unui sistem de ajutor social, femeile rrome nu aveau alta solutie pentru a-si hrani copiii si ca, sub pretextul apararii copiilor aflati in pericol, autoritatile vizeaza incriminarea saraciei si permit, implicit, orice forma de hartuire din partea Politiei.
Cersetoria ""romaneasca"" exportata in Franta este un subiect de discutii cert, cu ocazia vizitei in Romania, luni a lui Dominique de Villepin, ministrul francez de Interne. El va avea o intrevedere cu omologul sau roman, Vasile Blaga, cu care va discuta despre lupta contra imigratiei ilegale si a criminalitatii organizate. (Marina Constantinoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.