Fostul campion mondial al versiunii WBA, Leonard Doroftei, se alatura lotului national de box de la Secu (judetul Caransebes) si va conduce pregatirile alaturi de ceilalti coordonatori condusi de Francisc Vastag. Doroftei va participa, astazi, la pri
Fostul campion mondial al versiunii WBA, Leonard Doroftei, se alatura lotului national de box de la Secu (judetul Caransebes) si va conduce pregatirile alaturi de ceilalti coordonatori condusi de Francisc Vastag. Doroftei va participa, astazi, la primul antrenament in noua sa calitate de tehnician.
Antrenorul coordonator Francisc Vastag a declarat ca perioada de pregatire de la Secu va fi una de acumulare, un stagiu ce va fi bazat in proportie de 65 la suta pe factorul fizic. Vastag a precizat ca nici pregatirea tehnica nu va fi neglijata, aceasta urmand sa se desfasoare la sala de box din Resita. Stagiul de la Resita se va desfasura in perioada 6-24 ianuarie. La sfarsitul lunii, componentii lotului national vor efectua vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.