Actorul si moderatorul emisiunii ''Nationala de bere'', Romica Tociu, a ales sa-si sarbatoreasca implinirea celor 43 de ani in propriul restaurant. La Romica Italianu' s-au strans sa cinsteasca un pahar in cinstea sarbatoritului colegii de la Nation
Actorul si moderatorul emisiunii ''Nationala de bere'', Romica Tociu, a ales sa-si sarbatoreasca implinirea celor 43 de ani in propriul restaurant. La Romica Italianu' s-au strans sa cinsteasca un pahar in cinstea sarbatoritului colegii de la National TV si artisti cu greutate din peisajul autohton.
Printre ei: Cornel Palade, Maria Dragomiroiu, Madalina Manole, Cornelia Catanga si Nelu Ploiesteanu. Pe langa obisnuitele daruri, Romica a primit si un cadou ceva mai special. Actorul se poate mandri de acum cu o frumoasa spada turceasca, ce i-a fost oferita de sotul Mariei Dragomiroiu, impresarul Bebe Mihu.
O alta surpriza a constituit-o aparitia spasita a lui Adrian Enache la bratul sotiei sale. Acest Enrique de Carpati a tinut sa-i dedice Corinutei, femeia care a stiut sa-i ierte de fiecare data ratacirile amoroase cu teverista Iuliana Marciuc, ''O singura noapte''.
Si daca naravasa Cornelia Catanga a ales sa cante pe masa cateva piese de of si de dragoste, Maria Dragomiroiu a schimbat macazul.
Comparata cu Shakira, datorita bogatiei capilare, cantareata si-a luat rolul in serios si a dat-o pe muzica usoara.
Ea a interpretat cateva piese ce apartineau compozitorului Ionel Tudor.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.