Reprezentativa de polo a Romaniei a facut o noua victima, ieri dupa-amiaza, in al doilea meci din grupa A a turneului de calificare la CM 2005, dupa ce a invins si modesta selectionata a Belarus, cu scorul de 11-5 (3-0, 3-2, 4-1, 1-2). Dupa prima zi
Reprezentativa de polo a Romaniei a facut o noua victima, ieri dupa-amiaza, in al doilea meci din grupa A a turneului de calificare la CM 2005, dupa ce a invins si modesta selectionata a Belarus, cu scorul de 11-5 (3-0, 3-2, 4-1, 1-2). Dupa prima zi a intrecerilor din piscina Felice Cascione din Imperia elevii antrenorului Vlad Hagiu au bifat o victorie lejera in dauna Sloveniei, scor 10-5 (2-0, 2-0, 3-3, 3-2), la capatul unei dispute in care centrul Radu Cosmin (4 goluri) si portarul Dinu Robert au fost cei mai valorosi jucatori, ieri, tricolorii au reusit un alt meci de mare spectacol si si-au asigurat locul secund in serie. Dornici sa aiba un partener accesibil in sferturi, unde vor evolua, cel mai probabil, impotriva Slovaciei, tricolorii au apasat ieri pe acceleratie si au spulberat Belarus gratie golurilor marcate de Bonca (4), A. Matei (3), Radu Cosmin si Iosep (cate 2). Azi, Romania va intalni puternica reprezentativa a Croatiei intr-un meci decisiv pentru un loc direct in semifinale, in vreme ce in seria B, Italia pare sa nu aiba adversar. Dar iata si alte rezultate inregistrate in prima zi a turneului de la Imperia: Croatia - Belarus 15-3, Slovacia - Franta 11-9, Italia - Olanda 7-3. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.