Dupa aproape doua decenii de absenta de pe prima scena continentala, reprezentativa masculina de tenis de masa a Romaniei a reusit, marti seara, sa se califice in Superliga Europeana, urmand sa ia loc la masa celor mai galonate 16 echipe care vor par
Dupa aproape doua decenii de absenta de pe prima scena continentala, reprezentativa masculina de tenis de masa a Romaniei a reusit, marti seara, sa se califice in Superliga Europeana, urmand sa ia loc la masa celor mai galonate 16 echipe care vor participa la Europenele din localitatea daneza Aarhus, intreceri programate in perioada 27 martie - 2 aprilie. In ultimul meci din campania de calificare, Romania a invins selectionata Spaniei, cu scorul de 3-0, la capatul unei intalniri in care Adrian Crisan, Andrei Filimon si Constantin Cioti si-au spulberat pe rand adversarii, spre satisfactia fanilor prezenti in Sala Sporturilor din Buzau. Cum si in meciul tur din cadrul barajului european Romania a invins cu 3-0, "tricolorii" au reusit sa prinda un loc in Superliga, performanta care in urma cu patru-cinci ani parea imposibil de realizat, mai ales ca FRTM nu-si permitea, din motive financiare, sa inscrie echipa in competitii de anvergura. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.