Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut ieri seara o intrevedere privata, in care au discutat, in principal, probleme de politica interna avute in vedere pentru perioada imediat urmatoare, au declarat pentru Mediafax
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut ieri seara o intrevedere privata, in care au discutat, in principal, probleme de politica interna avute in vedere pentru perioada imediat urmatoare, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale. Intrevederea a avut loc la Palatul Victoria si a durat aproximativ 30 de minute. Potrivit surselor citate, unul dintre subiectele discutate au fost negocierile politice din aceasta saptamana privind distribuirea functiilor de prefect si subprefect, negocieri care, conform liderilor Aliantei PNL-PD, PUR si UDMR, trebuie finalizate pana la 10 ianuarie. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, solicitat sa exprime un punct de vedere asupra acestei intalniri, a precizat: "A fost o vizita amicala si neprotocolara, datorata faptului ca intre primul-ministru si presedintele de stat este o relatie solida de parteneriat. Este o relatie de alt tip decat cea dintre predecesorii lor". (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.