Mama presupusei victime a cantaretului Michael Jackson ar fi incercat sa escrocheze un ziar californian solicitand bani pentru ingrijirea fiului sau bolnav de cancer, a informat marti un canal de televiziune specializat in afaceri judiciare in care s
Mama presupusei victime a cantaretului Michael Jackson ar fi incercat sa escrocheze un ziar californian solicitand bani pentru ingrijirea fiului sau bolnav de cancer, a informat marti un canal de televiziune specializat in afaceri judiciare in care sunt implicate starurile, relateaza Mediafax. Potrivit Celebrity Justice, femeia ar fi scris in anul 2000 ziarului Mid Valley News, o publicatie din sudul Californiei, afirmand ca fiul sau lupta cu cancerul si ca are nevoie de bani pentru a-l ingriji.
Ziarul a publicat povestea femeii iar cititorii au trimis bani. Insa, ingrijirile medicale ale copilului erau in totalitate acoperite de asigurarea tatalui sau. "Cititorii meu au fost folositi, echipa mea a fost folosita. Este dezgustator", a declarat Connie Keenan, redactorul sef al ziarului, pentru Celebrity Justice. Ea a afirmat totodata ca a povestit deja aceasta intamplare fostului avocat al lui Michael Jackson, Mark Geragos, si ca a fost contactata recent de noii avocati ai lui Jackson. Procesul cantaretului, acuzat de agresiune sexuala impotriva unui minor, urmeaza sa inceapa pe data de 31 ianuarie anul acesta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.