De cateva zile mai multi jucatori ai Generatiei de Aur, Lupescu, Vladoiu, Prunea si Raducioiu, s-au lansat intr-un atac la adresa conducatorului FRF, Mircea Sandu.
Acestia au declarat ca Sandu conduce Federatia dupa bunul sau plac, ca nu tine
De cateva zile mai multi jucatori ai Generatiei de Aur, Lupescu, Vladoiu, Prunea si Raducioiu, s-au lansat intr-un atac la adresa conducatorului FRF, Mircea Sandu.
Acestia au declarat ca Sandu conduce Federatia dupa bunul sau plac, ca nu tine cont de altii si i-au sugerat ca ar fi timpul sa lase locul altora. In plus, unul dintre principalii contestatari ai sefului FRF, Marcel Puscas, are sanse sa fie pus la conducerea ANS, in acest caz urmand a putea avea control direct si asupra Federatiei de Fotbal.
Mircea Sandu nu s-a aratat insa prea intimidat si a iesit ieri la contraatac.
Dupa ce s-a laudat in fata presei cu palmaresul echipei nationale de dupa 1990, el a mentionat ca nu se sperie de acuzatiile facute la adresa sa si nu a uitat sa repete ca cele 5 controale facute in perioada 1990-2003 nu au stabilit nici o neregula.
Si in ceea ce priveste revolta celor patru fosti internationali, Sandu a precizat ca nu au inca pregatirea sa poata spera la functia de presedinte al FRF. "Din partea mea nu e absolut nici o problema. Daca vor, pot veni sa candideze in 2006.
Insa pentru aceasta trebuie sa-si intocmeasca un program si sa fie votati de Adunarea Generala. Le e usor sa vorbeasca din afara.
In 2003 le-am oferit sapte locuri in Federatie sa vina sa vada cum se lucreaza, dar nu a venit nimeni", a declarat Nasul, care a reafirmat ca singurul pe care il sustine ca succesor al sau este actualul impresar Gheorghe Popescu.
Cum acesta a declarat voalat ca nu se gandeste prea serios la o candidatura in 2006, Sandu pare a se pregati linistit pentru un nou mandat.

Nu s-a renuntat la organizarea CE din 2012
Mircea Sandu a declarat, ieri, ca nu a renuntat inca la ideea organizarii in 2012 a Campionatului European de Fotbal in Romania. "Avem timp pana pe 31 ianuarie sa trimitem caietul de sarcini, urmand ca pana la sfarsitul anului din tarile care si-au depus candidatura trei sa fie alese pentru a fi observate mai departe", a mentionat seful FRF, care a adaugat ca a comandat si un sondaj de opinie, in urma caruia aproximativ 62 la suta dintre romani sunt de acord cu organizarea unui astfel de turneu. Pentru realizarea obiectivului, costurile sunt insa ridicate, iar Sandu a criticat extrem de dur clasa politica pentru neimplicarea in miscarea sportiva din Romania. "Nici un guvern din ultimii 15 ani nu a avut un program de dezvoltare a sportului, iar rezultatele si performantele care s-au inregistrat au fost unele intamplatoare si s-au bazat doar pe ambitia si talentul sportivilor", a declarat suparat conducatorul FRF.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.