Presedintele interimar al Partidului Democrat, Emil Boc, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca la nivelul coalitiei de guvernamant s-a stabilit ca PD va avea 14 prefecti si 12 subprefecti. Acestia vor fi numiti in functie de performantele po
Presedintele interimar al Partidului Democrat, Emil Boc, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca la nivelul coalitiei de guvernamant s-a stabilit ca PD va avea 14 prefecti si 12 subprefecti. Acestia vor fi numiti in functie de performantele politice si competenta lor profesionala, iar decizia efectiva va apartine organizatiilor locale ale PD, a precizat Emil Boc. in conditiile in care taman in randul organizatiilor locale sunt nemultumiri in special referitoare la pretentiile UDMR, putem spune ca situatia prefecturilor e inca incerta, liderii coalitiei nereusind sa atinga un consens.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.