Miile de tone de materiale pirotehnice care au invadat tara in numai cateva zile au lasat impresia ca romanii nu se pregatesc de sarbatori, ci de razboi. "Au fost importate aproape 3.000 de tone de materiale pirotehnice, de trei ori mai mult ca acum
Miile de tone de materiale pirotehnice care au invadat tara in numai cateva zile au lasat impresia ca romanii nu se pregatesc de sarbatori, ci de razboi. "Au fost importate aproape 3.000 de tone de materiale pirotehnice, de trei ori mai mult ca acum un an. Au fost vandute petarde multifoc sau baterii de artificii ce au puterea unor grenade militare. De aici si numarul mare de victime", a declarat comisarul Florin Trosca, seful Serviciului Arme si Explozibili din IGP. El va propune modificarea legilor care fac referire la regimul materialelor pirotehnice pentru ca la anul sa poata fi cumparate doar artificii si pocnitori de mica putere, ca pe timpuri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.