Ionel Danciulescu a declarat ieri ca, pentru moment, nu se pune problema unui transfer la o echipa din strainatate. "Dupa 10 ianuarie vorbim, deocamdata nu este nimic sigur. Din cate stiu eu, nu exista nici o oferta pe numele meu", a declarat Danciul
Ionel Danciulescu a declarat ieri ca, pentru moment, nu se pune problema unui transfer la o echipa din strainatate. "Dupa 10 ianuarie vorbim, deocamdata nu este nimic sigur. Din cate stiu eu, nu exista nici o oferta pe numele meu", a declarat Danciulescu. Acesta a subliniat ca si-ar dori un transfer in strainatate, dar nu exclude varianta ramanerii la Dinamo. "Mi-as dori sa plec daca apare o oportunitate avantajoasa, acum depinde si de unde. Daca nu va fi, raman in continuare aici cu inima deschisa, asa cum am ramas si pana acum", a mai spus Danciulescu. Partenerul sau din atacul lui Dinamo, Claudiu Niculescu a declarat ca ar fi mai bine pentru Danciulescu sa se transfere la o formatie din strainatate. "Nu stiu ce sa zic, dar sper ca si in acest retur sa avem acelasi cuplu de atacanti. Din punctul meu de vedere, nu as vrea ca Danciulescu sa plece, pentru ca ma inteleg foarte bine cu el, dar din punctul lui de vedere, la varsta lui, ar fi mai bine daca ar pleca", a spus Niculescu. Intrebat daca ar dori sa se transfere si el la o echipa din strainatate, Niculescu a spus: "Eu raman, unde sa plec?". Niculescu si mai multi jucatori dinamovisti au efectuat ieri un scurt antrenament la stadion, pentru a incerca sa scape de kilogramele acumulate cu ocazia sarbatorilor de iarna. "Am petrecut alaturi de familie, dar acum gata, s-a terminat, ne apucam de treaba. Am venit cu cateva zile inainte de a incepe pregatirile cu echipa sa mai facem o usoara miscare, pentru ca dupa atata mancare si sampanie avem de dat cateva kilograme jos", a mai spus Niculescu, care a mentionat ca unul dintre obiectivele sale pentru acest an este sa fie convocat la echipa nationala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.