FC Arges s-a reunit ieri pentru pregatirea returului de campionat, noul antrenor Sorin Cartu conducand primul antrenament al anului. Cartu a avut la dispozitie 29 de jucatori, singura noutate fiind reprezentata de prezenta lui Ciprian Danciu. Mijloca
FC Arges s-a reunit ieri pentru pregatirea returului de campionat, noul antrenor Sorin Cartu conducand primul antrenament al anului. Cartu a avut la dispozitie 29 de jucatori, singura noutate fiind reprezentata de prezenta lui Ciprian Danciu. Mijlocasul de 27 de ani a parasit Otelul Galati, preferand sa vina alaturi de fostul sau antrenor de pe Dunare, si este posibil sa fie urmat in zilele urmatoare si de fundasul Gheorghe Rohat. "Danciu e un mijlocas foarte bun in fotbalul romanesc si am insistat pentru aducerea lui la Pitesti, iar pe Rohat il vreau in continuare, pentru ca este un jucator sigur, care se incadreaza perfect in sistemul de joc pe care vreau sa-l impun la FC Arges", a declarat Cartu. Danciu a declarat la primul contact cu noua sa echipa ca nu crede ca si-a diminuat sansele de a mai fi chemat la echipa nationala odata cu transferul la FC Arges. Danciu a fost selectionat de Anghel Iordanescu la ultima actiune a echipei reprezentative, meciul de la Erevan cu Armenia. "Nici cand evoluam la Galati nu aveam mai multe sanse si nu ma asteptam la convocare. FC Arges este o echipa cu nume, la Pitesti sunt jucatori buni si sper ca impreuna sa facem o echipa puternica", a spus Danciu. De la reunire au lipsit portarul Stefan Preda, care nu si-a terminat concediul, si atacantul Cosmin Nastasie, care are interdictie la efort din cauza unei operatii de amigdalite. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.