Daniel Costescu, atacantul Petrolului Ploiesti, este aproape de a se transfera la Maccabi Tel Aviv. Campioana Israelului este pe punctul de a-l pierde pe ghanezul Ismael Addo, care va juca la Beitar Ierusalim, si este gata sa-l aduca pe Costescu. Mac
Daniel Costescu, atacantul Petrolului Ploiesti, este aproape de a se transfera la Maccabi Tel Aviv. Campioana Israelului este pe punctul de a-l pierde pe ghanezul Ismael Addo, care va juca la Beitar Ierusalim, si este gata sa-l aduca pe Costescu. Maccabi are deja in lotul largit, pe langa ghanezul Addo, inca trei jucatori straini, brazilienii Marcio Fabiano Giovanini si Bruno Reis si camerunezul Emile Bertrand Mbamba. Nir Klinger, antrenorul lui Maccabi, a mai testat un atacant senegalez, care a fost prezent la Campionatul Mondial din 2002, dar l-a preferat pe Costescu, care, daca va ajunge la Maccabi, o va face direct, fara a da probe. Termenul limita de transfer in Israel este de 15 ianuarie. Costescu (28 de ani) a jucat la Poiana Campina, Petrolul Ploiesti, Astra Ploiesti si, din nou, Petrolul Ploiesti, echipa care se afla acum in Divizia B. Costescu a jucat in turul campionatului doar in sapte partide, dar a marcat sase goluri. Maccabi Tel Aviv a jucat in acest sezon in grupele Ligii Campionilor, dar a terminat grupa pe locul patru, dupa Juventus Torino, Bayern München si Ajax Amsterdam. Costescu ar fi primul jucator roman care ar juca la Maccabi Tel Aviv. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.