Posibila revenire in Spania a lui Claudiu Raducanu este destul de complicata, insa nu imposibila, anunta "El Mundo Deportivo". Sursa citata scrie ca Raducanu era dorit chiar de echipa care il are sub contract, Espanyol Barcelona, fie pentru a fi past
Posibila revenire in Spania a lui Claudiu Raducanu este destul de complicata, insa nu imposibila, anunta "El Mundo Deportivo". Sursa citata scrie ca Raducanu era dorit chiar de echipa care il are sub contract, Espanyol Barcelona, fie pentru a fi pastrat in lot, fie pentru a fi imprumutat la o alta grupare din Primera sau din Segunda Division. Arminia Bielefeld, clubul german la care Raducanu a fost imprumutat pana in iunie 2005, a platit toti banii pentru cedarea atacantului roman si, chiar daca antrenorul Uwe Rapolder nu l-a folosit mai deloc, nu a anuntat oficial ca ar renunta la acesta. Espanyol are si probleme de efectiv in ceea ce priveste jucatorii de atac (Dani este accidentat si va lipsi cateva luni, iar Tamudo risca o suspendare de cateva etape pentru un gest nesportiv), iar Raducanu era dorit inca din aceste zile. Miguel Angel Lotina, antrenorul lui Espanyol, a declarat ca va discuta situatia lui Raducanu cu sefii lui Arminia, dar a precizat ca se asteapta mai degraba sa fie refuzat in tentativa de a-l readuce pe roman la Barcelona. Lotina este sprijinit in demersul sau de directorul sportiv al lui Espanyol, Cristobal Parralo. Tot ieri, "Marca" a anuntat ca impresarul lui Claudiu Raducanu a declarat ca fotbalistul va ramane la Arminia pana la vara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.