Liberalii bucuresteni au decis ieri sa propuna conducerii partidului pe Flavius Baias, Laurentiu Olan sau Adrian Badila pentru postul de prefect al Capitalei, a declarat, pentru Mediafax, Ludovic Orban, liderul PNL Bucuresti. Flavius Baias a fost sec
Liberalii bucuresteni au decis ieri sa propuna conducerii partidului pe Flavius Baias, Laurentiu Olan sau Adrian Badila pentru postul de prefect al Capitalei, a declarat, pentru Mediafax, Ludovic Orban, liderul PNL Bucuresti. Flavius Baias a fost secretar de stat in Ministerul Finantelor, in perioada 1996-2000, Laurentiu Olan a fost subprefect al Capitalei, in guvernarea CDR, iar Adrian Badila a fost viceprimar al Sectorului 6, intre aceeasi ani. In perioada 2000-2003, Badila a fost consilier general. Potrivit procedurii interne din PNL, fiecare organizatie teritoriala a partidului trebuie sa desemneze cate trei persoane pentru posturile de prefect si subprefect care vor reveni partidului. Majoritatea celor care vizeaza functiile de prefect se multumesc insa si cu fotoliile de subprefecti. Surse din Alianta au declarat agentiei Mediafax ca postul de prefect al Capitalei ar putea reveni unui candidat democrat. (Anca HRIBAN)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.