Dupa luxul cu care era obisnuit la Penitenciarul Rahova, pentru Miron Cozma se anunta zile grele. Viceprimarul PRM al Craiovei, Gheorghe Nedelescu, e hotarat sa dea unda verde angajatilor Regiei locale de Apa ca sa debranseze puscaria in care se afla
Dupa luxul cu care era obisnuit la Penitenciarul Rahova, pentru Miron Cozma se anunta zile grele. Viceprimarul PRM al Craiovei, Gheorghe Nedelescu, e hotarat sa dea unda verde angajatilor Regiei locale de Apa ca sa debranseze puscaria in care se afla "Luceafarul huilei" de la sistemul de alimentare cu apa potabila, fiindca cei de la penitenciar nu si-au achitat datoriile la Regie. Viceprimarul pare insa sa nu-si fi uitat colegul de convingeri politice, spunand ca este pregatit sa-i trimita lui Cozma o cantitate apreciabila de apa plata.
Altfel, Cozma nu si-a pierdut speranta ca va scapa de puscarie. Avocatul lui, senatorul PRM Viorel Dumitrescu, ne-a declarat ca, la 10 ianuarie, va cere Curtii de Apel Bucuresti sa-i elibereze clientul. Dumitrescu va invoca noua Lege de Contencios Administrativ, care va intra in vigoare peste doua zile: "Ion Iliescu nu avea dreptul sa revoce decretul de gratiere. O data semnat, acesta e bun semnat. Constitutia il impiedica sa faca asta".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.