Ministrul Educatiei si Cercetarii, Mircea Miclea, a declarat ieri, pentru Rompres, ca intentioneaza sa pastreze Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) in subordinea ministerului sau. Totodata, Mircea Miclea a apreciat ca
Ministrul Educatiei si Cercetarii, Mircea Miclea, a declarat ieri, pentru Rompres, ca intentioneaza sa pastreze Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) in subordinea ministerului sau. Totodata, Mircea Miclea a apreciat ca cele doua institutii create de fosta guvernare pentru a se ocupa de programele destinate tinerei generatii - ANSIT si Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT) - ar trebui sa ramana separate pentru ca gestioneaza programe diferite. ANSIT administreaza programul european "Youth", iar ANT deruleaza mai multe programe de tineret cu fonduri de la bugetul de stat. Mircea Miclea nu s-a hotarat inca asupra persoanei ce va fi desemnata pentru functia de director al ANSIT. Pe de alta parte, ministrul Educatiei si Cercetarii a mai spus ca nu tine neaparat ca Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar (ANTTS), aflata in prezent in structura ANT, sa revina la Ministerul Educatiei si Cercetarii. (M.J.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.