Adrian Mutu este din nou in atentia presei britanice. Cotidianul "Daily Telegraph" face o comparatie intre atacantii lui Chelsea din perioada lui Claudio Ranieri si Didier Drogba, varful adus de Jose Mourinho. "Drogba se transforma intr-un "asasin" a
Adrian Mutu este din nou in atentia presei britanice. Cotidianul "Daily Telegraph" face o comparatie intre atacantii lui Chelsea din perioada lui Claudio Ranieri si Didier Drogba, varful adus de Jose Mourinho. "Drogba se transforma intr-un "asasin" al portii, asa cum nici Hernan Crespo si nici Adrian Mutu nu au reusit", scrie "Daily Telegraph". Potrivit sursei citate, Drogba a fost primul obiectiv al tehnicianului portughez in perioada de transferuri. "In ciuda speculatiilor potrivit carora miliardele lui Roman Abramovici se indreptau catre Thierry Henry, Ronaldo si Andrei Sevcencko, unele persoane sustin ca Drogba a fost, inca de la inceput, prima alegere a lui Mourinho. Se pare ca managerul lui Chelsea i-ar fi spus atacantului de la Qlympique Marseille ca il va transforma intr-un Henry al formatiei londoneze", noteaza cotidianul britanic. "Daily Telegraph" considera ca varfurile de anul trecut ale lui Chelsea se ocupau prea putin de fotbal. "Nu este nici un dubiu ca primele incursiuni ale lui Chelsea pe piata atacantilor de elita au condus catre niste tinte gresite. Cu totii stim despre pofta lui Mutu de droguri. Intre timp, Crespo era in permanenta prea ocupat sa se admire singur in oglinda pentru a realiza vreun progres", este de parere publicatia britanica. Sursa citata sustine ca "Mourinho a facut la Chelsea doar patru mari reforme: 1) consolidarea spiritului de echipa si a psihicului jucatorilor; 2) imbunatatirea unei defensive deja bune; 3) marirea suprafetei de acoperire a terenului, prin Damien Duff si Arjen Robben; 4) eliminarea atitudinii de playboy - Mutu, a vedetelor cu aere de Hollywood - Crespo, Juan Sebastian Veron si Jimmy Floyd Hasselbaink". Londonezii au invins marti seara cu 2-0 ("dubla" a lui Drogba in minutele 15 si 17) pe Middelsbrough si ocupa prima pozitie in clasament, cu sapte puncte avans fata de Arsenal, ocupanta locului doi. De asemenea, echipa lui Mourinho s-a calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor, va juca in semifinalele Cupei Ligii si va debuta vineri in Cupa Angliei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.